Winkelwagen -  0.00

Over ons

DRUKKERIJ
Als drukkerij zijn wij gespecialiseerd in het maken van allerlei grafische producten en drukwerk zoals: folders, visitekaartjes, briefpapier, mappen en alle andere denkbare geprinte materialen. Maar dat is nog niet alles. Zo hebben we een complete inpandige DTP-studio waar we zelf kunnen vormgeven en ontwerpen. De producten worden daarna in de drukkerij offset of digitaal gedrukt.

Op grafisch gebied zijn we als drukkerij uiterst compleet en daar laten wij onze klanten graag van meeprofiteren. Niet alleen onze DTP-studio is goed uitgerust, ook ons machinepark en de drukkerij kunnen inspelen op elke vraag of wens. Als een ontwerp eenmaal gereed is dan moet er goed worden nagedacht over de manier waarop het drukwerk in de drukkerij geproduceerd gaat worden. Gelukkig hebben wij de productiecapaciteit in huis om vrijwel alle soorten drukwerk in elke oplage en formaat efficiënt te produceren. Van briefpapier en visitekaartjes tot folders en brochures, het kan allemaal. Vanuit onze drukkerij in Den Haag bedienen we zo al jaren veel tevreden klanten. Wellicht dat wij in de toekomst ook uw grafische ideeën werkelijkheid mogen laten worden en u voortaan mogen voorzien van prachtig drukwerk. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte.

LICHTRECLAME
Prestige adviseert, ontwerpt, produceert en monteert de meest uiteenlopende uitvoeringen van (licht)reclame, waaronder lichtbakken, doosletters, LED verlichting, zuilen, freesletters, digitaal printwerk, panelen en auto- beletteringen. Ook verzorgen wij voor u het traject van gemeentelijke vergunningaanvragen. Daarnaast beschikken wij over gespecialiseerde apparatuur, een vast team van vakmensen en uitstekende toeleveranciers waardoor de afwerking en de kwaliteit van uw (licht) reclame gegarandeerd zijn.

Tevens verzorgt PRESTIGE ook onderhoud en reparatie aan uw ( licht ) reclame.

Kortom: Prestige Drukkerij en Lichtreclame faciliteert u van A tot Z.

Het juiste adres voor al uw reclame